2000-ben végeztem az ELTE Tanítóképző Főiskolai Karán tanítói szakon családi, háztartási, gazdasági ismeretek műveltségi területen.

A diploma megszerzése után, pályakezdőként egy budapesti általános iskolában helyezkedtem el, ahol kis létszámú fejlesztő osztályokban tanítottam napközis nevelőként, majd osztályfőnökként.

2003-ban elvégeztem a Fővárosi Pedagógiai Intézet 120 órás Fejlesztőpedagógia akkreditált továbbképzését, ami sokat segített a további eredményes munkában.

Kislányaim születése után Dunaharasztin, jelenlegi iskolámban kaptam állást.

Nyolcadik éve osztályfőnökként dolgozom.

Számos továbbképzésen vettem részt, melyek a tehetséges tanulók kibontakozását segítik. 2016-ban elvégeztem Polgár Judit Sakkpalota Programját is, így már negyedik éve első osztálytól a sakkot is tanítom.

Célom, hogy a négy év folyamán a diákjaim tehetségét minél inkább gondozzam, a lemaradó, nehezen haladó gyerekeket pedig segítsem, miközben egy erős, egymást elfogadó osztályközösséget alakítsunk ki.

Törekszem arra, hogy tanítványaim változatos módszerekkel, tevékenykedtetéssel, játékos feladatokkal biztos alapokat, használható tudást szerezzenek az alsó tagozaton.

Az oktatás és nevelés mellett fontos számomra, hogy a diákjaim örömmel jöjjenek iskolába, kellemes környezetben tanulhassanak.

Elengedhetetlen a szülőkkel való kölcsönös, tiszteletteljes együttműködés is, ami megalapozza az eredményes iskolai éveket.

Szeretettel várom a leendő elsősöket!