Tisztelt Szülők és Kedves Gyerekek!

Közeledik a farsang, az év egyik legnagyobb szabású iskolai eseménye, mely megmozgat diákokat, szülőket, pedagógusokat is egyaránt.

Helyszín:             Felső tagozat tornaterme

Időpont:              2023. február 17-én, pénteken 16.00-19.00 óráig

Programok, szolgáltatások:

– jelmezes felvonulás, a legötletesebb jelmezek értékelése, jutalmazása

– zene, táncos mulatság (Szlekovics Csaba – Szlekovicsteam)

– süteménysütő verseny

– tombolasorsolás, zsákbamacska árusítás

– büfé

– ruhatár

A fenti programok megvalósításához tisztelettel kérjük az önök segítségét, felajánlásaikat:

Tombola sorsolás nyereménytárgyai

Nagy szükségünk lenne ilyen jellegű felajánlásokra: már nem használt dísztárgyak, megmaradt ajándékok, játékok, könyvek stb. Amennyiben munkahelyük jellegéből adódóan szponzorálni tudja farsangunkat (repi ajándékok, vagy termékkínálatból…), Örömmel veszünk fődíj-felajánlásként akár a korosztálynak megfelelő szolgáltatásokat (pl. nyelv- vagy más tanfolyam), éttermi vagy pizzakupont és tortát stb.

Zsákbamacska

A gyermekeik körében oly népszerű zsákbamacska csomagok megtöltéséhez, otthon feleslegessé vált, de még használható apró játékokat, írószereket stb. várunk.

Sütemények a büfé kínálatához

Süteménysütő versenyt is rendezünk, az ide benevezett sütemények (melyeket az anyukák, apukák, nagymamák, nagypapák otthon készítenek nagy szeretettel, utána pedig rendelkezésünkre bocsátják) minden évben nagy sikert aratnak, versenyeztetés után a büfébe kerülve színesítik annak kínálatát. Ezúton mindenkit bátorítunk arra, hogy süssön süteményt és hozza be a farsangra.

A legfinomabb, legszebb, legegészségesebb J süteményeket díjazni fogjuk.

Kérjük, hogy felajánlásaikat a tanulók nevével, munkahelyekről származó felajánlásoknál a cég nevét is feltüntetve juttassák el a felső tagozat épületébe (tanári szoba, Kissné Bogoly Nóra, DÖK-vezető), mert a támogatók névsorát szeretnénk a rendezvény napján plakátokon feltüntetve kifüggeszteni. A tárgyi jellegű felajánlásokat február 16-ig kérjük behozni, ezen a napon csomagoljuk.

A süteményeket kérjük a farsang helyszínén a kezdés előtt a büfében leadni! Amennyiben a tárolóedény nem eldobható, kérjük, hogy az alján tüntessék fel a gyermek nevét és osztályát, hogy a visszajuttatást megkönnyítsük.

Egyéb tudnivalók:

A jelmezes fellépőknek öltözőt biztosítunk, az erre kijelölt termeket 15.30-tól lehet használatba venniük. A beöltözött tanulók 16.00 óra előtt pár perccel sorakoznak a tornaterem hátsó bejáratánál, a szülők is elfoglalják helyüket a nézőtéren. Kérjük a szülőket, hogy a kabátokat a ruhatárban helyezzék el. (Egyéni és 2 főtől csoportos fellépésre van lehetőség.)

Belépő és tombola vásárlása:

Belépő- és tombolajegyeket a helyszínen, valamint a farsangot megelőző egy héten át az iskolában is fogjuk árusítani. Tombolát a rendezvény alatt is, a sorsolás megkezdéséig, folyamatosan árusítunk.

A belépők egyben tombola szelvények is.

Gyerek belépő jelmezben: 300,- Ft                                                         Tombola: 300,- Ft

Gyerek belépő jelmez nélkül és felnőtt belépő: 500,- Ft                        Zsákbamacska: 500,- Ft

A bevételt iskolánk diákönkormányzata kizárólag a diákokra fordítja, segíti programjait /farsang, gyereknap, mazsola délután, adventi sorsolás, Húsvét/. Anyagi támogatást nyújt mindazon helyzetekben, melyeket munkatervében megfogalmazott, valamint, amelyek során a tanulók jutalmazására, versenyeztetésére kerül sor és költségek merülnek fel. A Diákönkormányzatnak a farsangon és a papírgyűjtésen kívül egyéb bevételi forrásai nincsenek, így minden segítséget hálás szívvel köszönünk.

Szeretettel várunk mindenkit a farsangra, és nagyon jó szórakozást kívánunk!

az iskola Diákönkormányzata
Kissné Bogoly Nóra
DÖK-vezető