Tisztelt Pedagógusok! Tisztelt Szülők! Kedves Tanítványaink!

A Dunaharaszti Hunyadi János Német Nemzetiségi Általános Iskola a 20221/2022. tanévben ünnepli fennállásának 115. évfordulóját. Erre az alkalomra intézményünk 2022-ben ünnepi programsorozattal készül. Az ünnepi hétnek része lesz egy iskolatörténeti kiállítás a Laffert Kúriában, művészeti kiállítás rendezése volt hunyadis pedagógusok, diákok, szülők alkotásaiból a Hunyadi művészei címmel, valamint jubileumi évkönyv kiadása is terveink között szerepel.

Az iskolatörténeti kiállításhoz és az évkönyvhöz várunk Önöktől fotókat a legemlékezetesebb iskolai élményekről, eseményekről szóló leveleket, visszaemlékezéseket, az iskolai élethez kapcsolódó tárgyakat (pl. iskolaköpeny, úttörő/kisdobos élethez kapcsolódó tárgyak, érmek, kupák, oklevelek, füzetek, ellenőrzők stb). A kiállítást követően természetesen visszajuttatjuk Önökhöz a felajánlott tárgyi emlékeket, ezért kérem, hogy névvel és elérhetőséggel lássák el a felajánlásra szánt tárgyakat. A fotókat feliratozva ( dátum; esemény neve; a fotón látható személy(ek) neve, osztály) kérjük.

Várunk továbbá olyan művészi alkotásokat, melyek a művészeti kiállítás részei lehetnek. (pl. kézimunkák, rajzok, festmények, irodalmi alkotások, fotók)

A felajánlásokat személyesen az iskola székhely épületének (Földvári L. u. 15.) portáján lehet leadni,

e-mailben pedig a hunyadi115@hunyadi-dh.hu postafiókra kérjük megküldeni.

A felajánlások és a művészeti alkotások leadási határideje: 2022. február 28.

További felvilágosítás a +36-30/7093136- os telefonszámon kérhető.

Köszönöm együttműködésüket és a támogatásukat jubileumi hét megrendezéséhez!

Dunaharaszti, 2021. 12. 13.

Hunyadi115 csapat