Kedves Szülők!

A kihirdetett vészhelyzet miatt, a 2020/2021. tanévre a beiratkozás sajátos módon történik. Kérjük, helyezzék előtérbe az online módot! A beiratkozási szándékukat erősítsék meg oly módon, hogy a Kréta e-ügyintézési felületén rögzítsék gyermekeik adatait, ha módjukban áll töltsék fel a dokumentumokat (a dokumentumok szeptemberben is bemutathatók). Az e-ügyintézés során belépési azonosítóra nincs szükségük, mert a felület kérni fogja egy ideiglenes regisztráció létrehozását, ezután tölthetők ki az adatok.

https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolap

Kérjük, hogy az osztályok összeállítása és az iskolai feladatok szervezése miatt, az alábbi linken kért adatokat is töltsék ki!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfQm61Whz3YHifOIHas5oVK_OeyLZQ7aX1T-p0qsiV2Q7Z6Ug/viewform?usp=sf_link

Már mindkét felület aktív, elérhető 2020. május 15-ig.

A beiratkozási időszakunk 2020. április 28-tól május 15-ig tart. Ebben az időszakban lehetőség van személyes megjelenésre is. Szeretnénk azonban megkérni Önöket, hogy csak nagyon indokolt esetben éljenek ezzel a lehetőséggel. A honlapunkon tudnak időpontot foglalni.

Személyes megjelenés esetén a Köznevelésért Felelős Államtitkár iránymutatásnak megfelelően különös gondot fordítunk a megfelelő higiéniás és biztonsági előírások betartására.

Ha Önök a körzetünkbe tartoznak, de nem hozzánk szeretnék gyermeküket beíratni, kérjük, hogy a titkarsag@hunyadi-dh.hu címen e-mailben, a gyermek adatainak megadásával jelezzék!

Amennyiben másik iskola körzetébe tartoznak, de hozzánk szeretnének beiratkozni, akkor szándékukról tájékoztassák az érintett iskolát.

Megértésüket és együttműködésüket ezúton is köszönjük!

Iskolavezetés