Kedves Szülők és Diákjaink!

Március 16-tól új oktatási munkarend lép életbe, aminek elnevezése: tantermen kívüli digitális munkarend. A tanulók nem mehetnek iskolába, a tanároknak pedig digitális eszközökkel kell folytatni a tanítást.

Iskolánkban hétfő reggel mi pedagógusok elkezdjük a munkát, az új feladat végrehajtását.  Ez a helyzet számunkra is váratlan és ismeretlen, egyelőre a türelmüket kérjük. Mindent megteszünk majd azért, hogy tanítványaink tudjanak tanulni és teljesíteni, a rendelkezésünkre álló körülmények között.

A tanulók az iskolába nem járhatnak be, a szülőknek kell az otthoni felügyelet megszervezéséről gondoskodniuk. Ehhez a szomszédok, a szülők fogjanak össze, és rotációban kiscsoportos módon a gyermekfelügyeletet szervezzék meg.

Ha a gyermekek felügyelete másként nem oldható meg,   akkor a kiscsoportos iskolai felügyelet megszervezéséről iskolánk gondoskodik.

A további információkat itt a honlapunkon, illetve a KRÉTA elektronikus napló üzeneteiben továbbítjuk Önöknek, de az iskolai hivatalos e-mail fiókok is működnek.

Kérem, kövessék figyelemmel a KRÉTA naplót és a honlapunkat!

Köszönöm mindenkinek a segítő együttműködését, és megértést kérek az előttünk álló feladatok megoldásához!

Karlné Purczeld Erika intézményvezető