Tisztelt Szülők!

Ezúton tájékoztatom Önöket a kialakult koronavírus  helyzettel összefüggő legfontosabb megelőző intézkedésekkel kapcsolatosan.

Iskolánk minden iskolán belüli és kívüli programot (ünnepséget, tábort, erdei iskolát, kiállítás/múzeumlátogatás, külföldi utazást, iskolán kívüli versenyeket, Lázár Ervin Programot) lemond a tanulók, a pedagógusok és családjaik biztonsága érdekében. Kizárólag a tanórák, szakkörök, napközis és tanulószobai foglalkozások kerülnek megtartásra.

A március 15-i Nemzeti Ünneppel kapcsolatos megemlékezésekre osztálytermi szinten kerül sor.

A március 16-ra tervezett fogadóóra elmarad. Kérem, hogy szükség esetén telefonon vagy e-mailben keressék a gyermeket tanító pedagógusokat.

A Lázár Ervin Program keretében szervezett valamennyi esemény határozatlan ideig felfüggesztésre kerül.

Felhívom a szülők figyelmét arra, hogy csak a hivatalos kormányzati tájékoztató oldalon (https://koronavirus.gov.hu) szereplő információkat vegyék figyelembe. Kérem, hogy azok, akik bármilyen módon kapcsolatba kerülhettek fertőzött személlyel itthon vagy külföldi tartózkodásuk során, ne menjenek be az iskolába, maradjanak otthon és haladéktalanul hívják fel telefonon a háziorvosukat, és kövessék az ő utasításait, ezen kívül más teendőjük nincsen.

Mindannyiunk elemi érdeke, hogy a fertőzést megelőzzük, éppen ezért folyamatos és nagyfokú odafigyelést kérek minden szülőtől. Felhívom a figyelmüket, hogy a megelőzésről és a helyes kézmosásról szóló videókat a https://koronavirus.gov.hu/megelozes linken érhetik el.  Kérem, hogy mindkét videó levetítésére lehetőleg minél hamarabb otthon is kerüljön sor.

Segítő együttműködésüket köszönöm!

Dunaharaszti, 2020-03-11

Tisztelettel

Karlné Purczeld Erika
intézményvezető