Bevezetés a kódolásba gyakorlatias és szórakoztató projektekkel.

A MERLIN Ház Képességfejlesztő és Tehetséggondozó Nonprofit Kft. programozó tábort szervez a programozás iránt érdeklődő diákok számára.

A tábor öt napja alatt a Python programozás izgalmas világába kalauzoljuk a gyerekeket. A 10-14 éves korosztály számára készült program célja, hogy megtanítsa a gyerekeknek a programozás alapjait, és szórakoztató, gyakorlati példákkal felkeltse a kódolás iránti szenvedélyüket.

Tematika:

  • programozási alapok
  • alapvető konzolalkalmazások programozása
  • játékok létrehozása grafikával

Követelmények:

  • Alapvető számítógépes ismeretek, billentyűzet és egér funkciók
  • MIT Scratch programmal kapcsolatos korábbi tapasztalat (ajánlott)
  • Windows 10 (ajánlott)

A napközis jellegű tábor minden nap 8:00-tól 16:00-ig tart. A gyerekek reggel 7:30-tól foglalhatják el a helyüket a Merlin Ház oktatótermében. Kérjük a szülőket, hogy legkésőbb 17:00-ig jöjjenek a gyerekekért!

Délelőtt és délután is a programozás világával ismerkedhetnek a gyerekek, de minden nap (az időjárás függvényében) 1-2 óra mozgást is igyekszünk beiktatni a programunkba.

Táborunkban napi háromszori étkezést biztosítunk a gyerekeknek: tízórait, ebédet és uzsonnát. Felhívjuk a szülők figyelmét, hogy a tízórai nem helyettesíti a reggelit, ezért kérjük a szülőket, hogy gyermeküknek táborkezdés előtt adjanak enni.

Igény szerint meg tudjuk oldani a tejmentes, gluténmentes és vegetáriánus étkeztetést. Amennyiben szeretne gyermeke részére speciális étkezést igényelni, kérjük, jelezze a jelentkezési lapon. A turnus megkezdése után a menüváltoztatásra nincs lehetőség.

Jelentkezési lap ITT.

Helyszín: Helping Hand Oktatóközpont (2330 Dunaharaszti, Móra Ferenc u. 1.)

Időpont: 2023 aug.21. – aug.25.

Ár: 45.000 Ft./fő

A jelentkezőket a jelentkezés sorrendjében tudjuk fogadni a tanterem befogadó képessége miatt!

Előleg: 15.000.- Ft

Az előleg befizetését kérjük az alábbi számlaszámra megtenni:
Merlin Ház Nonprofit Kft.
OTP 11742180 – 21452017
Közlemény: Prog Tábor 2023. előleg + a gyermek neve

Köszönjük!