Nap: 2020-03-11

Az iskolavezetés döntése alapján a tanítási év végéig (2020. június 15.) iskolán kívüli programok nem szervezhetők! Értjük ez alatt a tanulmányi kirándulásokat külföldön, belföldön; kulturális programokat; erdei iskolát, stb. Egyéb hivatalos fenntartói utasításig ez a belső szabály visszavonásig az iránymutató!

Részletek

A koronavírus által okozott kockázat és fertőzés veszélye miatt kérem, hogy mindenki mérlegelje a külföldre utazást. Aki a fertőzés következtében hatósági intézkedéssel érintett területről érkezik haza, maradjon otthon két hétig.  Ha ilyen személyről az iskola tudomást szerez, erről azonnal értesíti a területileg illetékes népegészségügyi szerveket. Ha az utazás mellett döntenek, regisztráljanak a konzuli szolgálatnál.

Részletek

A Koronavírus-fertőzés Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs mai sajtótájékoztatóján elhangzottakra hivatkozva az idei március 15-i ünnepi rendezvények szervezése és lebonyolítása kapcsán kérem, hogy minden intézmény tekintsen el a nemzeti ünneppel kapcsolatosan tervezett rendezvények megtartásától, a megemlékezéseket valósítsák meg tanosztályi keretek között. Az alábbi linken olvasható hivatalos MTI sajtóközlemény fentiekkel kapcsolatban: https://www.kormany.hu/hu/emberi-eroforrasok-miniszteriuma/hirek/ne-tartsanak-unnepi-rendezvenyeket A Tankerületi Központ a […]

Részletek